De honden in mijn leven

Castor
Castor
Onze eerste hond, een kruising Bouvier / Groenendaeler. Hij was de eerste hond die we uit het asiel van Rotterdam gehaald hebben en kwam bij ons in huis toen ik 8 jaar oud was. Vele uren hebben we met elkaar doorgebracht, heerlijk samen wandelen en ravotten. Op het strand vond hij het helemaal geweldig en hapte een eind raak in de golven. Hij is uiteindelijk zo’n 10 jaar bij ons in huis geweest en is bij ons een heerlijk oud baasje geworden.
Castor II

Joeki
Joeki
De tweede hond uit het asiel van Rotterdam, een Mechelse Herder. Een wat bedaarde hond die niet graag van je zijde week. Zelfs als hij los mocht lopen bleef hij in de buurt. Hij ging ook graag mee op de boot van mijn ouders en kon dan heerlijk over het water heen kijken. Op zijn oude dag kreeg hij allerlei kwaaltjes, maar ook hij heeft nog een heerlijk leventje bij ons thuis gehad.
Joeki II

Bobby
Bobby
Mijn eerste eigen hond, ook weer uit het asiel van Rotterdam. Een Mechelse Herder met een zeer pittig karaktertje. Hij was erg energiek en draaide zijn poot niet om voor een fietstocht van 1½ uur! Van en met hem heb ik veel geleerd, hij is met mij meegegaan op de cursus voor mijn instructeurdiploma. Hij werd meer dan zomaar een hond voor mij en werd mijn maatje. Jammer dat honden niet ouder kunnen worden! Maar ik denk met veel plezier terug aan onze tijd samen.
Bobby II

Murdock
Murdock
Ons buitenaards wezen van Melmak; Alf! Veel mensen vinden hem daarop lijken. Wat een heerlijk aparte hond is hij, een kruising Briard. Hij komt uit het asiel van Den Haag, wat sowieso al een heel verhaal apart was. Ze hadden hem daar Murdock genoemd naar het lid uit The A-team, omdat ze er niet achter konden komen of hij nu zo geniaal was of zo dom. Wij weten inmiddels wel beter, wat een ontzettend slimme hond is dit! Helemaal gek van water waar wij hem zeer regelmatig niet vandaan kunnen houden. Blijf nog maar lekker lang bij ons heerlijke pluis!
Murdock II

 


Voor meer informatie kunt u mij na werktijd bellen op 06-19004582 of u kunt mij een email sturen: info@fjurdy.com