Hondenschool

Onder 1 dak
Al ruim 4 jaar werkt Hondenpraktijk Fjurdy samen met HTC Fred Riet. Per 1 oktober 2013 gaat Fred van zijn pensioen genieten en heeft hij de hondenschool overgedragen aan Mieke Visser. Fred zal nog wel rondlopen op de cursusdagen en wij delen nog steeds elkaars ervaringen. Hij is de oprichter van de hondenschool welke op 1 oktober 1994 van start is gegaan en inmiddels is uitgegroeid tot de grootste in de regio. Op de hondenschool lopen meerdere instructeurs met uiteenlopende opleidingen op hondengebied. Zij zetten zich in om de eigenaar en zijn hond een leerzame en leuke, ontspannen les te geven.
 

Cursussen
HondenTrainingsCentrum Fred Riet verzorgt diverse cursussen. Met uw pup kunt u de puppycursus volgen, dit is een leuke en zeer nuttige cursus. Belangrijk voor de gunstige gedragsontwikkeling. Maar hebt u een wat oudere hond in huis genomen kunt u een opstart cursus volgen. Waarna u kunt doorstromen in de gehoorzaamheidscursussen. Daarnaast worden er ook andere cursussen gegeven zoals;

    • Flyball
    • Sport & Spel
    • Behendigheid
 

Hondvriendelijk
De trainingen worden op een hondvriendelijke manier gegeven. Er worden moderne methodes gebruikt om de hond snel en met plezier naar de eigenaar te laten luisteren. De hond wordt spelenderwijs opgevoed, dat wil zeggen dat de eigenaar geleerd wordt zich tijdens het spel met de hond als leider op te stellen. De eigenaar begint en eindigt het spel en is daarmee de initiatiefnemer.

 
Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u les krijgen op een hondenschool kijkt u dan eens op de website; www.fredriet.nl

 


Voor meer informatie kunt u mij na werktijd bellen op 06-19004582 of u kunt mij een email sturen: info@fjurdy.com