Opvoeding

Het is ook mogelijk om bij mij privétraining te volgen. Bent u niet in de gelegenheid om naar een hondenschool te gaan, kunt u zich beter concentreren als u individueel les krijgt of kan uw hond niet in een groep met andere honden trainen, is dit wellicht een oplossing voor u
 

Methode
Mijn trainingen worden op een positieve, beloningsgerichte manier gegeven, daardoor wordt leren leuk voor zowel de eigenaar als de hond. Een positieve manier van trainen geeft betere en snellere resultaten, met als bonus een hond die het geweldig vindt om met zijn eigenaar samen te werken!

 

training

 
Begeleiding
U krijgt gedurende de training een optimale begeleiding, waarbij u zelf aan kunt geven waar u extra aandacht nodig hebt en welke oefeningen u graag wilt aanleren. Er is tevens tijd voor u om vragen te stellen.
 
Cursus
U kunt kiezen uit één les of een individuele cursus van 5 lessen. De eerste les vindt bij u thuis plaats, de trainingslocatie voor eventuele vervolglessen is afhankelijk van uw trainingswensen en het karakter van uw hond. De eerste les duurt 1 uur en de vervolglessen 45 minuten.

 


Voor meer informatie kunt u mij na werktijd bellen op 06-19004582 of u kunt mij een email sturen: info@fjurdy.com